EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA : JAUME PUNTÍ

El Jaume Puntí s’ho va passar molt bé sent Protagonista de la setmana.
Ens va portar capgrossos,que un dia va anar a buscar en una bassa a prop de casa seva. Vam tenir molta sort de veure com un capgros s’anava transformant en granota.

També va portar puzzles de la “patrulla canina”.Els vam construir amb l’ajuda dels nens i nenes més grans. Tenien moltes peces.

Com que al Jaume li agraden molt les motos, ens va portar dues revistes molt interessants d’aquest vehicles.

El dijous a la tarda va venir la Maria, la mare del Jaume. Ens va explicar un conte molt divertit que parlava de mascotes.
Per acabar hi va haver una sorpresa que no esperavem. Vam sortir a fora de l’escola i la mare va descarregar del jeep sis cadellets de gos: els vam poder tocar, agafar i donar menjar.

Va ser una tarda genial!!

MOLTES GRÂCIES!!

EL TONI SALA ENS EXPLICA UN CONTE

Que bé que ens ho hem passat avui !! Quina intriga ens ha generat el títol: ” De què té gust la lluna ?”
I és que avui, en Toni Sala ens ha explicat aquest conte!!!
Una tortuga, un elefant, una girafa, una guineu….. fins que al final un ratolí petit aconseguix arrencar un trosset de lluna i en reparteix un trosset a cada un dels animals que l’han ajudat arribar a dalt de tot !!!
Però sabeu quin gust tenia la lluna ???. Això ho deixem a la imaginació de cadascú!!!

Gràcies Toni !!! Ens hem divertit molt !!!

LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA: MIA VILLEGAS

Molt contenta i amb moltes ganes, la Mia Villegas, va participar en l’activitat de Protagonista de la setmana.
El primer dia ens va portar una joguina molt divertida:un cocodril, que si li ficaves els dits a la boca ,et mossegava sense fer-te mal i també un joc de bitlles.

El dimecres va portar contes. Tenia moltes ganes d’explicar-los als nens/es.

El dia més feliç per la Mia va ser quan va venir la seva mare.
Vam poder participar tots a dues manualitats. Vam fer plastilina natural amb: farina, oli, sal, aigua i colorant. Un telèfon amb gots de plàstic i finalment vam poder mirar a través de la pissarra digital unes fotos molt boniques de la Mia i la seva família.

GRÀCIES PARES!!

EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA: ÈLIA CALVERAS

La setmana passada l’Èlia Calveras li va tocar participar en l’activitat de Protagonista de la setmana.
Ens va portar les seves joguines preferides: animals per fer una granja, un joc de construccions,dos llibres per endevinar objectes que els hi va agradar molt.

El divendres a la tarda va venir,la Judit, la seva mare . Ens va portar dues tortugues d’aigua dolça del jardi de la iaia Encarna .Ens va explicar que la tortuga petita era el mascle i la gran la famella.Que els fills de les tortugues neixen d’ous, que tenen la closca molt dura i que mengen de tot.Tot i que els hi agrada molt la carn.

Després d’observar les tortugues ,la Judit va portar una manualitat preparada amb goma eva, que era un cap de tortuga per ficar-nos al cap.Vam quedar guapíssims/guapíssimes.

MOLTES GRÀCIES!!

EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA: ANIOL GRAU

L’Aniol Grau va estar molt content quan va ser protagonista de la setmana. Li van agradar molt els seus contes preferits per poder compartir amb els seus companys. Va explicar molt entusiasmat qui eren els seus familiars ensenyant les fotos als seus amics. El dijous va ser un dia molt emocionant, va venir la mare a fer una activitat molt maca amb tots els nens: una ampolla de sal de colors.
MOLTES GRÀCIES!

EL MARTÍ POUS ENS EXPLICA UN CONTE

Molt content i amb moltes ganes, avui el Martí Pous ens ha explicat un conte. El títol ja deia molt i de seguida hem pensat que el tema seria un xiulet, ja que el títol del conte era: “El conte del xiulet”.

El que no ens podíem imaginar és que per la mala sort de perdre un xiulet i de trobar-lo un gos es desencadenen un munt de peticions que el noiet ha d’anar aconseguint abans no torna a tenir el xiulet a les seves mans.

Estem molt contents Martí!!!