Activitats nadalenques

 Ja s’ha acabat el trimestre i sembla que va ser ahir que vàrem iniciar l’escola. Aquests últims dies han estat un no parar: activitats nadalenques i festives, preparacions, assajos, sortides… Tot un munt de tasques que els vostres fills i filles han gaudit participant amb molta il·lusió.

El dia 1 de desembre vàrem trobar al vestíbul de l’escola una guirlanda tota plena de números. Els infants veterans a l’escola de seguida van recordar que es tractava del CALENDARI D‘ADVENT i que cada número ens mostrava el dia del mes en el qual estàvem i contaríem fins acabar l’escola el dia 22. Diàriament hem visitat el vestíbul per anar descobrint els missatges que el calendari ens tenia preparats: una sortida a veure l’exposició de pessebres del carrer dels arbres, un cercle per guarnir i entre tots fer boles de nadal per l’arbre de l’escola, aprendre una dita o una cançó, una galeta de gingebre per guarnir amb la família, fer un dibuix i escriure el que hem fet durant el pont amb la família, compartir bons desitjos… fins i tot ens va dir que ja era hora d’anar a buscar el tió!

La sortida en busca del Tió va ser dimarts 14, tots els nens i nenes d’infantil (amb les mestres, clar!) vàrem anar passejant pels carrers fins arribar al Parc de la Vila on vàrem esmorzar i començar a buscar el Tió de l’escola. No va ser tasca fàcil no, ja que el tronquet s’havia amagat darrere d’uns matolls cara el sol, però sort que al final algú el va veure i tots molt contents ens el vàrem endur cap a l’escola. Com cada any l’hem atipat de peles de mandarines i plàtans, galetes i un o dos bombons per engreixar-lo i deixar-lo ben tip. Avui per fi ha arribat el gran dia i els nens i nenes de P4 i P5 han picat ben fort i el tió els ha “cagat” neules i torrons per esmorzar.

El tió s’ha enrecordat i també n’hi ha hagut pels nens i nenes de P3 que el gaudiran a la tornada del nadal.

A continuació us adjuntem l’enllaç per poder veure un bocí d’imatges de les activitats d’aquests dies a l’escola, recordeu mirar-les amb atenció i compartiu-les amb els vostres fills i filles per tal que us expliquin què han fet i com ho han viscut a l’escola.

P3                               P4                               P5

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *