Comencem… Curs 2021-2022!

     Iniciem el nou curs amb moltes ganes i il·lusió. Els primers dies van estar plens de retrobaments, sentiments d’alegria, nervis, nostàlgia, coneixença de nous companys i companyes, mestres, espais… Enguany hem tornat als nostres grups-classes i això implica tornar a fer grup, tornar a fer equip! Les aules se’ns queden petites ara amb tants amics i amigues… però ben segur que les experiències i aventures es multiplicaran dia rere dia. Com cada any amb aquest bloc volem deixar una petita finestra per on les famílies pugueu veure d’alguna manera el que fem diàriament a l’escola.

     Les mestres volem donar-vos la benvinguda aquest nou curs, el nostre equip s’ha fet gran i ben segur que us han anat dient noms de mestres que encara no teniu gaire ubicades… No patiu! A continuació podreu conèixer les mestres que aquest curs formaran equip amb els vostres infants.

     Si voleu veure un petit tastet dels primers dies del curs cliqueu a sobre del grup del vostre infant i veureu algunes imatges.

P3                          P4                          P5

Bon inici de curs a tot@s!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *