Category Archives: Escola

BONES VACANCES!!!!

Com cada any les noies i els nois de Sisè van organitzar l’últim dia de curs una gimcana superdivertida per a la resta de nens i nenes de Primària. Tot un exemple d’organització per part seva i un exemple de jugar en equip per part dels grups participants. Jocs, aigua, caramels… Una esperada i divertida cloenda del curs. Tothom ho va passar d’allò més bé!! Després, va haver-hi balls i cançons compartides per tota l’Escola i finalment l’hora dels adéus, els plors, les abraçades i els bons desitjos per tothom. Molta emoció i carinyo!
Volem aprofitar aquestes divertides imatges per desitjar-vos….BONES VACANCES!!!!!

El comiat de Sisè

Com cada any, l’Escola s’acomiada dels nens i nenes de sisè. Els nens i nenes de la resta de cursos, han fet dibuixos per guarnir les carpetes-regal que han lliurat l’últim dia del curs germanets/es més petits i fillols i filloles de lectura. Com sempre, ha estat un acte molt emotiu ple d’aplaudiments, abraçades i llàgrimes. Les nenes i els nens de sisè també ens han dedicat unes paraules molt boniques. Aquí tenim un resum de l’emotiu acte. Molta sort, nens i nenes de sisè, no us oblidarem!!!!

gimcana-red1

Cliqueu la foto per escoltar els nens i nenes de Sisè!!

portada

La Festa de l’AMPA

Dissabte, dia 18 de juny es va celebrar la Festa de fi de curs organitzada per l’AMPA. Va assistir-hi molta gent i va haver-hi molta diversió: festa d’escuma, inflables, tallers, música, sorteig, correfoc… Grans i petits van gaudir de valent. Tot un èxit! Felicitats!

L’Escola es presenta al concurs de Biblioteques Escolars

L’escola s’ha presentat al concurs de Biblioteces escolars que convoca el Ministeri de Educació (MEC). S’ha presentat el projecte, la memòria d’aquests tres anys de PuntEdu i s’han inclós les activitats que fem a l’Escola dintre del nostre Pla Lector. També hem fet aquest glogster, on es poden veure algunes d’aquestes activitats.
A veure si hi ha sort!!!!!

Tercer representa el conte de La rateta

Els nens i nenes de Tercer han representat per a tota l’Escola el conte de “La rateta que escombrava l’escaleta”. Ho han fet molt bé i han rebut molts aplaudiments. Des d’aquí, enviem un petonet al Jaume, a l’Andrea i al Dani, que estan malaltons i no han pogut participar-hi. Els hem trobat a faltar.
Si cliqueu la foto podreu veure més imatges de l’obra i, una mica més avall, uns fragments de les representacions del grup A i del grup B. Felicitats, actors i actrius… i moltes gràcies al públic per la seva atenció!!!

untitled-1

Pòster Sant Jordi

Si aneu clicant, se us obriran els diferents enllaços o podreu veure millor les fotos. També podeu passar el ratolí per sobre de la paraula glogster i clicar a “view full size” per fer el pòster gran.