SORTIDA A MENJAR LA MONA

Ja hem arribar al final del segon trimestre i el cos ens demandava poder-ho celebrar. Per això ho hem celebrat amb una sortida a l’ermita de Santa Joan!!!!
El dia ha començat a l’escola on hem revisat que no ens deixéssim res i hem començat la caminada, un cop hem arribat a Sant Joan hem esmorzat la mona que havíem fet el dia abans a l’escola, després ens hem dividit en grups per començar la gimcana, cada prova superada un gomet per l’equip.
Una prova consistia en solucionar el trencaclosques del mapa de Maldà, cada mapa situava un lloc important del poble i havien de buscar la fotografia per l’indret, un cop trobada la fotografia hi havia unes instruccions en anglès les quals havien de seguir.
Després hem parat una estona per dinar i jugar. Per acabar hem buscat ous de xocolata.
Hem acabat la jornada camí de l’escola on ens esperaven les famílies.
Hem gaudit del bon temps i ens ho hem passat molt bé!!!
Fins la tornada!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà