Gràcies Maldà!

Bones a tots i a totes,

Avui dia 20 de novembre a la tarda ha estat un dia fantàstic. Els alumnes de l’escola del Maldà han participat activament amb la Marató de TV3. Hem fet una volta pel poble, explicant la causa de la marató d’enguany que tracta sobre les malalties metabòliques més freqüents que són l’obesitat i la diabetis. Cal dir que els alumnes en tot moment han explicat la causa a la gent del poble i han fet una sèrie de recomanacions per tenir una dieta més equilibrada i procurar adquirir uns hàbits de vida més saludable.

Hem anat principalment, a les cases dels nens del poble i al “Centro”, el bar del poble on sempre hi ha gent. Les famílies han col·laborat i han participat d’aquesta causa solidària arribant quasi als 100 euros (92,40 euros). Una quantitat molt solidària! Cal recordar que tots aquests diners aniràn al programa de la Marató de TV3 en nom de l’escola Maldanell de Maldà.

Després de tota aquesta explicació, només ens queda dir :”Gràcies Maldà!”.

Us adjuntem les següents imatges, esperem que us agradin molt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà