TROBADA A BELIANES

 

TROBADA DE LA ZER A BELIANES

El passat divendres dia 11 d’abril abans de les vacances de Setmana Santa tots els alumnes de la ZER Riu Corb ens vam trobar a Belianes per celebrar la trobada anual, de tots nosaltres. Va ser un dia ple d’activitats i molt emocionant.

 

Al matí ens va recollir un autocar a Maldà, que ens va portar fins a Belianes, allí ens esperàvem tots els companys i vam esmorzar coca i xocolata que estava boníssima, després vam començar l’activitat del matí que era una gimcana relacionada amb ” El món de les lletres ” que és el nostre projecte, i per acabar el matí vam dinar. A la tarda ben tips de dinar vam anar cap al poliesportiu de Belianes a celebrar el III Concurs Literari de la ZER  Riu Corb on es lliuraven els premis i finalment vam tornar a Maldà.

A la nostra escola estem molt contents ja que dos dels nostres companys van ser guanyadors, l’ Isaac Amenós de P4 de poesia visual, i l’ Àlex Priego de 2n de poesia i cal.ligrama.

MOLTES FELICITATS!

 

Aquí podeu veure els treballs dels nostres companys i companyes de la ZER

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà