Trets d’identitat del projecte educatiu

ESCOLA PÚBLICA, CATALANA i LAICA, QUE TÉ EL COMPROMÍS D’ EDUCAR EN ELS VALORS DEMOCRÀTICS I EL RESPECTE ALS DRETS HUMANS.

El projecte Educatiu de la nostra escola es fonamenta en quatre pilars:

ACOLLIDORA

Comunitat educativa formada per persones de diverses procedències, interessos o expectatives. L’escola ha d’acollir i donar resposta a les necessitats de cadascú dins del marc del projecte educatiu de centre.

DINÀMICA

Comunitat educativa en constant moviment, que evoluciona en i amb el temps, que sap avaluar amb sentit crític les innovacions i els canvis, i integrar-los a l’escola i al procés d’ensenyament aprenentatge.

PLURAL

Escola que educa en la diversitat, que valora les singularitats de cada persona, entenent que vivim en societat i que cal ser mostrar respecte davant les particularitats pròpies i dels altres.

Respecta les diferències, sempre i quan aquestes, no vagin en contra dels valors i actituds que l’escola vol transmetre.

 

EDUCADORA

L’escola ha de formar persones competents, sense deixar de banda la consolidació d’hàbits de treball, organització i convivència.

Té en compte la globalitat de la persona.

Vol formar alumnes crítics, amb valors de respecte, tolerància, col·laboració i participació, fent-los competents per afrontar la vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *