Poliesport

Aquesta activitat l’organitza el Patronat Municipal d’Esports d’Olot per a tots els/les alumnes de cinquè i sisè curs de la nostra ciutat. És a dir, els alumnes de cinquè i sisè del CEIP Escola-Llar “Lluís Mª Mestras i Martí” hi participen. Concretament assisteixen a aquesta activitat els dilluns a la tarda durant 2 hores (cada 15 dies) l’alumnat de sisè i els dimecres també 2 hores i cada 15 dies l’alumnat de cinquè. El poliesport es realitza al pavelló municipal d’esports d’Olot o a les pistes d’atletisme que hi ha al Barri de Sant Roc d’Olot i les activitats esportives que hi practiquen són: bàsquet, voleibol, handbol, bàdminton, patinatge, hoquei patins, bèisbol, tennis taula i atletisme.

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/GX_9ABaCQiU" width="340" height="280" wmode="transparent" /]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *