Pla Català de l’esport

Objectius

Fomentar l’esport en edat escolar mitjançant un ampli ventall d’activitats esportives: voleibol, bàsquet, esports de raqueta,….

Fomar els coordinadors del pla.

Formar els dinamitzadors per tal que en el futur siguin monitors/entrenadors esportius.

Organització

Aquest curs escolar 2010-2011 es realitzaran 3 activitats ben diferents: al primer trimestre tennis, al segon trimestre escalada i al tercer trimestre aeròbic funky.

Cada cicle tindrà un dia de la setmana assignat per a realitzar les activitats. Els alumnes de Cicle Inicial la realitzaran els dilluns, els de Cicle Mitjà els dijous i els de Cicle Superior els dimarts.

Jornada de Dinamitzadors de Primària (20/11/2009)

El passat dia 20/11/2009 dos dinamitzadors de l’escola varen assitir a la jornada de dinamitzadors de Primària que es va celebrar a Banyoles. Aquests 2 alumnes van poder gaurdir d’una jornada teòrico-pràctica on van poder practicar diferents esports: piragüisme, ultimate, kinball, BTT, Korfball…A més, van fer un dinar amb la resta d’alumnes de la Garrotxa.

Trobada de Primària Banyoles (19/04/2010)

El passat dimecres 14/04/10 els alumnes de cicle superior de l’escola van assitir a la Trobada de Primària de Banyoles.

Els alumnes, repartits en diferents grups, van poder gaudir d’una jornada de diferents activitats esportives: piragüisme, inflables, jocs tradicionals, jocs i esports alternatius, esports col·lectius i expressió corporal.

La jornada va finalitzar amb una espectacular coreografia on hi van participar 2500 alumnes de tota la provincia de Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *