ELS ANUNCIS

Estem treballant els anuncis i també com penjar videos al bloc. Us agradaria veure el resultat de les dues coses, doncs endavant!

3 thoughts on “ELS ANUNCIS

  1. mmacias Post author

    Hola Teresa, ens agrada moltíssim que els de Cicle Superior ens envieu comentaris. Sempre us els contestarem. El bloc tres engrunes és molt vostre, vosaltres el vàreu iniciar l’any passat. I si és tan bonic és perquè tots els de Cicle Mitjà de l’any passat i els d’aquest any hi hem treballat molt i bé. El bloc de 5è també ens agrada a nosaltres.
    Montse

  2. teresa

    hola Neus i Montse ya se que sóc de cicle superior però encara us enviaré comentaris perquè m’agrada molt el bloc de tres engrunes, penjàvem moltes coses que feiem. Però tot i que m’agrada aquest també m’agrada el de 5è. Adéu
    Teresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *