SORTIDA AL PARC NOU

El dia 16 de novembre de 2010 vam anar d’excursió al Parc Nou. Vam visitar el Museu dels Volcans i vam fer un recorregut pel parc per estudiar la vegetació de la Garrotxa. Els monitors que ens vam explicar tot el que hi havia al museu es van quedar parats de tantes coses que sabíem. La veritat és que ens havíem preparat molt bé la sortida. Tot ens va agradar molt però una de les coses que més ens va impressionar va ser el vídeo dels terratrèmols que van passar a Olot fa molts anys. Mentre l’estàvem mirant, de sobte el terra se’ns va moure, quin espant! Ufff! Ens pensàvem que era un terratrèmol de veritat! Després de la visita al museu en la que també vàrem veure els diferents ecosistemes de la nostra comarca, vàrem fer una observació molt acurada dels diferents arbres, arbustos i plantes aromàtiques del parc.

Cal dir que el temps ens va acompanyar, va fer un dia perfecte. Ens vam divertir molt i vam aprendre quantitat de coses. Va ser un dia ben aprofitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *