LES TAULES DE MULTIPLICAR

A quart com cada curs, comencem fent una gran repassada de les taules de multiplicar. Aquest any estic molt contenta perquè alguns ja us les sabeu molt, uns altres les sabeu força i els altres una mica. De totes maneres a finals d’aquest mes ja voldria tenir molts reis de les taules. Ser rei de les taules vol dir saber-les molt i molt i molt i molt i molt i molt bé. Saber-les com el vostre nom. Per tant us animo que els que encara no les hàgiu estudiat prou feu una bona apretada i en pocs dies aconseguiu ser els grans reis de les taules. Us he de donar una bona notícia, un cop apreses les taules ja no s’obliden mai més. Per tant feu aquest petit esforç ara i veureu els resultats immediatament.

tablas

5 thoughts on “LES TAULES DE MULTIPLICAR

 1. mmacias Post author

  Àngela, espero que les taules de colors t’hagin ajudat a acabar d’aprendre-les bé.
  Montse

 2. mmacias Post author

  Maria, estic ben convençuda que ho aconseguiràs. segur que no fallaràs el 7×7 Ànims!!!!!!!!!

 3. maria

  HOLA MONTSE
  ESPERO QUE AQUESTA SETMANA SIGUI REINA DE LES TAULES
  ES QUE VAIG FALLAR 7X7 QUE JA HO SABIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Àngela

  Hola Montse!!!

  M’han agradat molt les taules de multiplicar, són molt colorides i molt originals. Són de molts colors diferens vermell,groc… Me les he llegit i són molt útils per estudiar i per aprendre-les sobretot la taula del nou.

  Adeu!!!

  Àngela

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *