Les taules de multiplicar

  1. A la classe de tercer i de quart estem memoritzant les taules de multiplicar. Al principi sembla una cosa avorrida però els alumnes que ja ens les hem estudiades veiem que ara són molt divertides i que surten sense pensar. Ens va molt bé saber-les perquè quan fem problemes o càlcul mental o multiplicacions fem les operacions molt de pressa. D’aquí a quinze dies la mestra ens ha dit que proclamarem els reis i reines de les taules. Ei! només ho podran ser els que se les sàpiguen molt i molt bé. Ens han dit que no podem fer ni una sola errada, perquè les taules s’han de saber totes i sense equivocacions, fins i tot la 8 x 7 = 56, que sempre és la més difícil. Bé, quan fem la proclamació del reis i reines ja penjarem les fotos. A veure si podem ser molts i molts.
  2. Ei! Sis alumnes de 4t ja som els reis i reines de les taules. La Montse diu que ens hem de saber les taules tan bé com el nostre nom. I nosaltres ho hem aconseguit. Som fantàstics!!!! Voleu saber qui som els reis i reines de les taules? Doncs demà podreu veure la foto aquí mateix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *