TRENCADÍS DE CANÇONS AL PALAU DE LA MÚSICA (1r)

SORTIDA 1r al PALAU DE LA MÚSICA
ESPECTACLE: TRENCADÍS DE CANÇONS

Companyia de dansa Factoria Mascaró (Quim Serra, direcció)
Mirna Vilasís i Xavi Múrcia, veus i instruments (guitarra, acordió, flautes, teclat i percussions)
Joan Figueres i Joan Serra, guió
Joan Figueres i Xavi Múrcia, música
Joan Serra i Quim Serra, coreografia i direcció

L’aventura: Tres elements arquitectònics ben característics del Palau –la donzella de la façana, les palmeres semivoltes i el cavall alat del segon pis–, tots ells personificats dalt de l’escenari, es convertiran en els protagonistes d’aquest concert. Instruments acústics, la veu cantada, sons electrònics, conviuen en aquesta proposta artística. Una curiosa mescla de poesia, cançó i dansa que ens situa entre la modernitat i la tradició.

L’objectiu: Estimular la imaginació i creativitat dels infants, per mitjà d’un espectacle que combina poesia, cançó popular i d’autor i una escenografia basada en elements arquitectònics i plàstics del Palau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *