UBUNTÚ 4Cordes 2023

El proper 16 de juny de 2023 al Teatre La Sala (Argentona) tindrà lloc el gran concert 4Cordes Ubuntú.
Musicalment estarà protagonitzat per l’alumnat de 5è, 4t i 3r que cantarà i tocarà el violí i el violoncel. Alguns nois i noies de 6è també participaran en la part escènica. En total hi haurà més de 100 alumnes a l’escenari!
Aquí teniu els vídeos per poder treballar les diferents cançons:

ESTIMO LA TERRA

GRÀCIES NATURA

JUNTS

CASA MEVA

COM UN TRESOR

TRIBU ERREKA

CONCERT 4 CORDES ” A CAU D’ORELLA”

El passat dijous dia 10 de juny els grups de 3r, 4t i 5è que participen al Projecte 4Cordes ens van oferir el concert acústic a la Font Picant “A cau d’orella“. Aquesta actuació ha servit de cloenda per un curs diferent, però en el que hem pogut tirar endavant i consolidar el nostre projecte musical més gran: El 4Cordes!
Aprofitem per agraïr-vos, a tots i totes, la vostra implicació i energia positiva en totes i cadascuna de les classes, activitats, vídeos, concerts… Continuem creixent junts i que no pari la música!!!
VEUS COM CANTO? 2n

El Projecte Veus Com Canto? es tracta d’una iniciativa que va néixer fa més de 10 anys amb el nom de Musiquetes per la Bressola, per donar suport a les escoles catalanes de la Catalunya Nord.
A 2n de primària es treballen diverses cançons tradicionals catalanes, que formen part d’una cantata. El passat dimecres dia 2 de juny es va dur a terme el concert final amb la música en directe del grup maresmenc La Coixinera. Agraïments a tothom que ho ha fet possible i enhorabona als cantaires. Va ser un concert molt bonic!