PERE I EL LLOP (CICLE MITJÀ)

Pere i el llop

Quintet Frontela

En Pere viu amb el seu avi i el seu gat al costat d’un estany. Un dia decideix sortir a explorar el territori sense saber que molt a prop hi corre un llop ferotge. Els animals de l’estany —l’ànec i el petit ocell— ja se l’han trobat. Tots junts intentaran atrapar-lo abans de caure en les seves urpes.

El Quintet Frontela ha adaptat el conte clàssic musical escrit per Sergei Prokofiev l’any 1936 i n’ofereix una versió per a quintet de vent en la qual cada instrument (flauta travessera, oboè, clarinet, trompa i fagot) interpreta un personatge.

  • Dia: 9 de febrer a LA SALA (Argentona)
  • Alumnes del CICLE MITJÀ
  • Durada: 50 minuts
  • Autor: Sergei Prokofiev
  • Direcció: Albert Massanas
  • Escenografia i vestuari: Sarah Bernardy
  • Actriu: Laura Pla
  • Quintet Frontela: Pere Sansó (flauta travessera), Vicent Salvador (oboè), Alejandro Villanueva (clarinet), Marc Moragues (trompa) i Josep Casadellà (fagot)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *