ANEM A L’AUDITORI “TOCATS PER L’OBC” I AL MUSEU DE LA MÚSICA

Aquí teniu un resum dels millors moments de la sortida que vam fer el Cicle Superior el passat dijous 25 de febrer de 2016. Al matí vam gaudir de l’espectacle Tocats per l’OBC, un nou muntatge de l’orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya amb un repertori molt variat. Vam sentir obres de compositors molt diversos; desde J.S. Bach fins a Leroy Anderson passant per Mozart, Stravinsky o Manuel de Falla. A la tarda vam fer una visita guiada al Museu de la Música i vam fer l’activitat Sons de l’aire o vam treballar les diferents produccions del so dels intruments de vent a través de les seves embocadures.
Un dia molt musical!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *