LA CASA NADIUA DE PAU CASALS (4t)

Façana de la casa nadiua de Pau Casals

La casa on va néixer Pau Casals es troba situada al carrer de Santa Anna, 4, al centre del Vendrell. L’edifici conserva l’ambient d’una casa de finals del segle XIX d’una família molt humil. És un edifici alt, estret i amb balcons, de dues plantes.

Cuina

 

 

 

 

 

El museu es va inaugurar el 29 de desembre de 1998. A la planta baixa es pot seguir tota la infantesa del músic relacionada amb la vila a través de fotografies i de dos instruments musicals molt significatius que marcaren l’inici de la carrera del Mestre: la Carbasseta i la gralla. Una escala arran de la porta estreta de l’entrada condueix als dos pisos que la família Casals ocupava.

El menjador de la casa on hi ha el piano

No us perdeu els vídeos amb noves imatges de l’estada al Camp d’Aprenentatge! El primer és de la visita dinamitzada de la Casa Nadiua que ens va fer la Griselda i el segon un recull de fotos dels àpats i bons moments compartits a l’Alberg Santa Maria del Mar (Comarruga / El Vendrell).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *