JO SÓC COM TU

portada bloc molt ample 2
Properament els alumnes de 4t faran una activitat amb la Fundació Maresme, una entitat d’iniciativa social sense afany de lucre que promou i impulsa la integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual, des dels principis de la normalització i el reconeixement de la diferència. Coneixerem el projecte de’n Santi que, un personatge que representa la il·lusió, l’esperança, l’esforç i l’energia de moltes persones que treballen a la Fundació dia a dia.

Hi ha una cançó molt especial que representa el projecte. Aquest estiu passat la Fundació Maresme va aconseguir organitzar un gran flashmob amb milers de persones cantant i ballant al ritme de la cançó Jo sóc com tu interpretada pel grup d’callaos. lletra i un vídeo per aprendre el ball. Us encantarà!
Més informació a http://ensanti.blogspot.com

JO SOC COM TU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *