LA GUITARRA ELÈCTRICA

Recull de fotos de la presentació de la guitarra elèctrica que va fer en Pere a les classes de 6è en la unitat didàctica dedicada al rock. Vam poder veure i escoltar diferents models de guitarres elèctriques i comentar les seves característiques Tipus Fender Stratocaster, Epiphone/Gibson Les Paul, Epiphone SG, Ibanez RG. Amb la col·laboració d’en Pere vam escoltar diferents ritmes i solos de rock. També experimentar amb diferents efectes com la distorsió, el chorus o el wha-wha. Unes sessions molt i molt rockeres!
Pere Epiphone SG Junior

Pere presentació guitarra 2

Pere Ibanez RG

Pere wha-wha

Pere presentació 6è

One thought on “LA GUITARRA ELÈCTRICA

  1. Abril

    Fantàstic Pere !!
    Ho has fet molt bé felicitats
    Sóc l’Abril de 3rB
    Fins aviat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *