SEGON de CICLE INICIAL

L’ÀGUILA DE L’AARON

L’Aaron té una àguila, és seva però la cuida amb l’ajuda del seu pare, el Jordi. Ens la van portar a l’escola perquè estem estudiant els animals i… mira per on! Vam veure que es tractava d’una au, que té el cos recobert de plomes, que vola, que és de reproducció ovípara, …

Ufff!!! Quina al.lucinada!!!!

Gràcies Aaron, gràcies Jordi! 

EASTER EGG HUNT!

The boys and girls in first grade enjoyed looking for chocolate eggs in the playground!

[raw] [/raw]

AL MÓN PASSEN COSES!

Aquest és el títol del projecte que ja un dies hem iniciat. Tal i com us podeu imaginar està relacionat amb les notícies de l’entorn i de més enllà. Guaiteu quins presentadors i presentadores tenim a la nostra escola!

TN Les Arrels 2 from lesarrels on Vimeo.

Telenoticies Les Arrels 1 from lesarrels on Vimeo.

 

WINTER TREES

We used our hands and arms to draw the shape of our Winter Trees.  Have a look !
[raw] [/raw]

 EN TXECO, ENS HA AL.LUCINAT!

Doncs sí, així ha estat! El projecte que estem treballant està relacionat amb els oficis. El mestre Òscar va pensar en convidar algú especial, algú artesà, un… Gepetto com el fuster d’en Pinotxo. Hem comprovat amb els nostres propis ulls que sí, que existeix! El nostre Gepetto es diu Txeco, i, la seva presència a la nostra escola i la seva obra que vam poder observar en directe ha fet que hem pogut conèixer un vertader ARTESÀ de la FUSTA. Moltes gràcies, Txeco!

[raw] [/raw]

THE PEACE PINWHEEL

If the wind blows…

[raw] [/raw]

PEACE MESSAGES

We understood different messages related to PEACE. We discovered important people as for example Nelson Mandela, M. Gandhi or M. Atatürk. Thanks for your thoughts & words!
[raw] [/raw]

DANSEM “L’AUTOMEDON”

Els i les alumnes de 2n hem ballat la dansa d’origen francès, “L’Automedon”. Ens ho hem passat molt bé.

WHO IS WHO?

Can you find where your face is? Look for it!!!

[raw] [/raw]

US RECOMANEM UN LLIBRE!

Quan s’ha llegit un llibre atentament i t’ha agradat molt podem recomanar-lo a d’altres nens – i no tan nens- perquè el llegeixin i s’ho passin d’allò més bé. Tal i com ho hem fet nosaltres ! Guaiteu, guaiteu i animeus a llegir-lo!

CONCERT DE NADAL

El dia 20 de desembre, l’Adrià i el Roger, juntament amb tres alumnes més de 3r, l’Arnau, el Vidal i l’Andreia, ens van tocar unes quantes cançons amb els seus instruments i vam poder disfrutar d’un petit concert de Nadal. També vam aprendre moltes coses de cada un dels instruments que tocaven. Moltes gràcies als cinc per haver compartit amb nosaltres la seva experiència com a músics! Us deixem els vídeos perquè pugueu gaudir de l’espectacle.

ASSAJOS DEL FESTIVAL

Ja estem preparats pel festival!! Ja hem assajat amb moltes ganes i estem preparats!!

I VOSALTRES? Desitgem que disfruteu de l’espectacle!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *