SETMANA CULTURAL

SETMANA CULTURAL CURS 2015-16:  Els jocs olímpics!

Dimarts dia 31 de maig:

Després de la sessió de Kinesiologia hem presentat la Setmana Cultural d’enguany, i l’hem inaugurat en dos tallers: Un sobre la música i l’esport, i l’altre en anglès en el que hem confeccionat les nostres pròpies Olympic wreath ( o kotinos, com les anomenaven les grecs), les corones d’olivera que guanyaven els olímpics antics.

Per la tarde hem fet un mural sobre les mascotes olímpiques.

Dimecres dia 1 de juny:

Pel matí, primer treballem curiositats de les olimpíades al llarg de la història i després entrenem per a participar en les olimpíades de la Zer. A la tarde elaborem un mural amb tots els Déus de l’Olimp.

Dijous dia 2 de juny:

Dia de la trobada de Zer a Caseres. Celebrem els Jocs Olímpics de la Zer Ports-Algars. Passem un dia molt divertit i complert.

Divendres dia 3 de juny:

Pel matí fem un taller sobre esportistes ebrencs olímpics, i los més grans mos presenten un recorregut pels himnes olímpics dels últims anys.

 

 

SETMANA CULTURAL CURS 2014-15:  Els éssers fantàstics!

Dimarts dia 2 de juny:

A primera hora Kinesiologia fantàstica i després classificació d’éssers fantàstics d’arreu del món i de Catalunya. Per la tarde música fantàstica: aprenem a ballar la dansa de La reina de les fades de Purcell, i toquem instruments.

Dimecres dia 3 de juny:

Esmorzars fantàstics i terrorífics!

Dijous dia 4 de juny:

Tallers d’escriptura, de lectura i d’anglès.

Divendres dia 5 de juny: Trobada de tota la ZER a Prat de Comte.

 

SETMANA CULTURAL CURS 2013-14:  El circ!

Del 2 al 6 de juny vam celebrar la setmana cultural, este any centrada en lo món del circ. Mireu si vam fer coses: tallers de malabars, de bombolles de sabó, de maquillatge, cançons, pintura, màgia… Va ser divertidíssim!

 

SETMANA CULTURAL CURS 2012-13:  La Via Verda!

Dilluns dia 3 de juny: L’entorn natural de la Via Verda.
Pel matí venen los forestals, mos expliquen que la tortuga que vam trobar és una tortuga de rierol autòctona, i alliberem un gamarús. També fem una activitat de música en lo mestre Marc.
Per la tarde treballem entre tots un poema de Desideri Lombarte i fem una sopa de lletres sobre les plantes del Port.

Dimarts dia 4 de juny: La màquina de vapor i la bici.
Pel matí, entre tots fem un puzzle-mural sobre la Via Verda, en la senyoreta d’anglès; després aprenem més coses sobre la màquina de vapor, fem un molinet de paper i mirem una pel·lícula.
Per la tarde, fem un mural sobre los tipos de bicicletes que hi ha, i un altre sobre l’evolució de la bicicleta.

Dimecres dia 5 de juny: La Via Verda i la bici.
Pel matí l’Eloi mos explica la història de la bicicleta i moltes curiositats; després fem un circuit entre tots en les nostres bicis!
A la tarde anem d’excursió al riu Algars i alliberem la tortuga de rierol que mos vam trobar, ha sigut molt emocionant!

Dijous dia 6 de juny: De colònies per Bot!
Arribem al càmping, esmorzem i plantem les tendes, juguem, dinem i anem a conèixer Bot i una granja de conills. Després mirem l’actuació dels itinerants, sopem i fem un joc de nit!

Divendres dia 7 de juny: De colònies per la Via Verda!
Esmorzem i recollim les tendes i les casetes. Los més grans marxen a la Fontcalda en bicicleta i els més menuts a la Via Verda a recollir herbetes. Després dinem, juguem una mica i tornem cap a casa!

Una resposta a SETMANA CULTURAL

  1. Mariona Martinez Lopez diu:

    Què bó que devia estar el menjar de les colònies a la Via Verda, per la foto que surten los menuts en les bandejes de menjar. I què mono quan Nico surt a la foto que estan dormint a l’autocar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *