ACLARIMENTS

TENIM ORDRE DEL MINISTERI D’EDUCACIÓ I DEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ DE DUR A TERME AQUEST CURS ESCOLAR AMB NORMALITAT, TOT I LA PANDÈMIA. AIXÒ VOL DIR:
– l’activitat lectiva es mantindrà tot i que hi pugui haver confinaments.
– aquesta activitat lectiva comporta l’ús d’uns materials (llibres, dossiers, quadernets….),com cada curs.
– enguany hem programat el curs tenint en compte que comptem també amb materials inacabats del curs passat.
– aquests llibres no acabats els treballarem al llarg de tot el curs (1r, 2n o 3r trimestre), seguint les programacions curriculars del centre.
– aquests materials s’hauran de treballar a l’escola o estant a casa perquè enguany sí que estem obligats a avançar matèria.
PER TOTS AQUESTS MOTIUS, AVUI HEU REBUT VIA CORREU ELECTRÒNIC LA CIRCULAR AMB ELS MATERIALS NECESSARIS (RECORDEU QUE TENIU TEMPS FINS EL 28 DE SETEMBRE).

INFORMACIÓ A LES FAMÍLIES

FAMÍLIES FEU UN COP D’ULL AL CORREU ELECTRÒNIC…. AVUI ELS MESTRES TUTORS US HAN FET ARRIBAR LA RELACIÓ DE MATERIALS , LLIBRES I DOSSIERS QUE UTILITZAREM AL LLARG DEL CURS 20-21. Llegiu detingudament…. (El material l’haureu de portar després de revisar que el material del curs passat estigui en bon estat… tindreu temps fins el 28 de setembre).

ACLARIMENTS CIRCULAR MATERIALS, LLIBRES I DOSSIERS ESCOLA LA CANONJA curs 20-21:

– Els llibres i quaderns inacabats el curs passat , es treballaran al llarg de tot el curs (1r, 2n i 3r trimestre) seguint la temporització pedagògica establerta per aquest curs 20 -21.
– Els llibres i quaderns previstos per comprar aquest curs els podreu anar portant fins el 28 de setembre.
– El dilluns 14/09/20 coincidint amb l’inici de curs, l’alumnat amb ajuda del professorat supervisaran el material utilitzat el curs passat que es va quedar a l’escola. Rebreu la relació de material que us fa falta comprar (teniu temps fins el 28 de setembre).