BENVINGUDA

Benvolguts/des,

L’Escola Josep Veciana us dóna la benvinguda al nou portal de comunicació del centre amb les famílies i els alumnes. A partir d’ara, i per fomentar encara més el contacte directe amb l’escola, posem a la vostra disposició aquesta eina comunicativa. Amb un sol ‘click’ i des de qualsevol punt del món fem més proper el centre per tots aquells/es que us hi vulgueu capbusar.

Notícies, imatges, projectes o festes estaran al vostre abast amb un simple ‘click’ de ratolí. Des de l’ordinador de casa o bé des de l’oficina, des del telèfon mòbil o mitjançant qualsevol aparell amb connexió a internet sereu un més de l’escola Josep Veciana de Perafort.

El 2011 ens ha donat la benvinguda de forma cibernètica i amb la posada en marxa del blog de l’escola, un instrument de fàcil ús i en el qual volem difondre la tecnologia aplicada al coneixement i viceversa. També, volem aprofitar per fer difusió de tot allò que fem dins i fora de l’aula, i que no sempre teniu l’oportunitat de veure-ho.

Esperem que aquest nou projecte us agradi i porti a la nostra escola a endinsar-se dins de casa vostra i també que doni la volta al món!

Amb el blog et sentiràs estiguis on estiguis un alumne més!

Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

 
Go to Top