Final del projecte: Missió a l’espai!

La primera setmana desembre els i les alumnes de 1r d’ESO van acabar el projecte: “Missió a l’espai” realitzant una maqueta escala del sistema solar al pati de l’institut-escola.

Els diferents cossos celestes estan representats a una una escala diferent de les òrbites per poder-los representar a la pista. El cos celeste més petit (Eris) només feia 1mm de diàmetre i estava situat a 50 m de distància del Sol!

Durant aquest projecte han pogut investigar sobre diferents cossos del sistema solar, la trajectòria d’asteroides amb possibilitat d’impacte a la Terra i l’habitabilitat planetària degut a un possible d’impacte. També hem tingut la gran sort de poder conversar amb un enginyer aeroespacial que treballa a la NASA i una enginyera aeroespacial que ha treballat en diferents projectes sobre la gestió de la brossa espacial.

Us deixem l’enllaç a una carpeta amb les imatges de la jornada:

https://drive.google.com/drive/folders/1OCbuJwHH-rX6O7euD5K8CJiigGsAs5sr?usp=sharing