Ens visiten els alumnes de l’Institut Escola!

Com ja sabeu, des del mes de setembre la biblioteca ha canviat d’ubicació. Ara estem a la primera planta de l’edifici de El Gra d’Or, al costat del FlikFlak PuntJove.

Aquests dies hem rebut la visita de totes les classes de l’institut escola, ja que alguns alumnes encara no havien vingut o no sabien on era la “nova” biblioteca.

Durant les visites els alumnes han pogut fer una visita “ràpida” a les instal·lacions de la biblioteca i els hem explicat les “noves” normes, que son canviants i depenent de la normativa sanitària vigent. Actualment, a la biblioteca només funciona el servei de préstec, per tant, la lectura a dins no és possible. Però tots hem pogut gaudir de la lectura dels contes durant les visites gràcies a una “mini-biblioteca” que hem muntat a fora el pati.

Volem agraïr la col·laboració de les tutores i tutors, que han explicat un conte al pati de la biblioteca als alumnes des de p3 fins a 5è. I també volem agraïr a la Radia, la dinamitzadora juvenil, que hagi ensenyat les instal·lacions del FlikFlak als alumnes de 6è i 1r d’ESO.

 

Han estat

uns dies molt especials ja que se’ns fa extrany no estar a prop de l’escola, però estem molt contents i tenim moltes ganes de que torneu a venir. Moltes gràcies!