PODEM MENJAR LLAMINADURES CADA DIA?

La setmana passada totes les classes d’educació Infantil vam encetar un projecte nou, relacionat amb les llaminadures, l’alimentació i el creixement. Cada dia de la setmana ens vam trobar unes “sorpreses” que ens feien rumiar una mica: el dilluns vam trobar tot de llaminadures i crispetes a la pèrgola!  El dimarts, una caixeta de fruita, verdures i altres aliments a cada classe. El dimecres moltes boques penjades o amagades i un trencaclosques tot estrany…

Finalment, el  dijous vam saber qui ens ho havia portat tot! Ens va venir a veure el Follet LLaminer!! Ens va explicar que només menjava llaminadures i que aquella nit havia tingut molt mal de panxa!!! i ens va deixar una pregunta per investigar:

“PODEM MENJAR LLAMINADURES CADA DIA? PER QUÈ?”

Cada classe ho investigarem i un dia li explicarem!