CAMINS SEGURS

Els nens i nenes de 3r hem fet una activitat pel poble anomenada “Camins segurs”. Per grups havíem de sortir pel carrer i fixar-nos molt bé si quan anàvem caminant per les voreres ens trobàvem amb algun obstacle que no ens deixés passar bé, llavors ho anotàvem en el mapa. També havíem de mesurar l’amplada de les voreres. I una altra activitat era fixar-nos en els passos de vianants si estaven ben senyalitzats i si es podia pujar i baixar bé.

La veritat és que ens vam adonar que hi ha camins que necessiten una remodelació per fer més fàcil el pas de les persones, tant per les voreres com pels passos de vianants.

Aquesta activitat està inclosa en una remodelació que l’ajuntament ha de fer dels camins que habitualment la gent del poble utilitza per anar a l’escola, d’entre altre camins, juntament amb la Diputació de Barcelona.