Contes per a llegir junts

Us recomanem alguns contes que podeu agafar en préstec a la biblioteca:

“Això no és una selva” Susanna Isern · Rocío Bonilla Tot va començar el dia que la Paula va decidir dir que no. Allò li semblava genial. Podia fer el que volgués… Però llavors, va passar que la seva casa es va convertir en una autèntica selva amb arbres, lianes i vegetació frondosa…. i tots els animals feien el que els passava pel cap…

“El ratolí que volia fer una truita” Davide Cali · Maria Dek Aquesta és la història d’un ratolí que volia fe una truita. Per fer-la necessitava un ou. Però el ratolí no en tenia cap, de manera que va pensar en demanar-ne un a la seva veïna la Merla…

“La mama va a l’escola” Éric Veillé · Pauline Martin No sé si sabeu què és l’escola. Jo fins dilluns passat no ho sabia…Em vaig vestir i, amb la mama, hi vam anar. Semblava un dia qualsevol… Una de les portes era oberta i hi vam entrar. El que vaig veure va ser horrible!

“Neda que neda” Leo Lionni Una feliç munió de peixets vivia en un racó qualsevol del mar. Tots eren vermells. Només un d’ells era tan negre com la closca d’un musclo. Nedava més de pressa que els seus germans i germanes…

“Què hi portes dins la bossa” Nayat Kaid Al conill li agrada ficar coses dins la seva bossa, però no sempre són seves. Viu amb ell aquesta aventura per saber quines coses són i què passa quan agafem objectes que no ens pertanyen.

“El problema” Iwona Chmielewska Una planxa massa calenta, una distracció i… el problema. Què podré fer? S’enfadarà molt la mare?