Noves col·leccions

Vine a veure les noves col·leccions de la biblioteca per a petits grans lectors que tenim a la biblioteca:

LOS BUSCAPISTAS La Pepa i en Maxi han decidit obrir una agència de detectius a la caseta de fusta abandonada d’en Puces, el gos de la Pepa. En el seu primer cas, hauran de descobrir quin secret s’amaga al castell de a família Vamp…

 ISADORA MOON La seva mare és una fada, el seu pare és un vampir i ella té una miqueta de tots dos. Li encanta la nit, els ratpenats i el seu tutú negre de ballet, però també la llum del sol, les varetes màgiques i el seu conillet rosa Pinky.

CREA TU PROPIA AVENTURA ALIENIGENA Un llibre on no només llegeixes l’aventura sino que l’has de crear…

ELS FUTBOLISSIMS Els Futbolíssims és una col·lecció de futbol i misteri escrita en clau d’humor destinada a lectors de 8 anys en endavant.