Sortida a Camadoca 3r

Els nens i nenes de tercer el passat dijous 18 de maig vam anar a fer una visita a la Masia de Camadoca de Santa Maria de Merlès.

Allà vam poder veure tot tipus d’animals (amfibis, aus, rèptils, peixos…). Les persones que treballen a Camadoca es dediquen a curar aquells animals que han estat ferits i tornar-los a la natura. També es queden amb aquells animals irrecuperables que els humans han domesticat i que ja no es poden fer càrrec d’ells, llavors aquests animals ja no es poden tornar al seu hàbitat i Camadoca es fa càrrec d’ells. Les cries d’aquests sí que les tornen a la natura.

Vam aprendre molt sobre què fer amb un animal que tenim a casa com a mascota i què fer quan ens trobem amb un animal ferit.

Ens va agradar molt poder tocar alguns animals com l’eriçó i la serp d’aigua.

20170518_100438