Assemblea General AMPA

Benvolgudes famílies,

El passat 19 de desembre es va fer l’Assemblea General de l’AMPA. En aquest enllaç podreu descarregar el document que vam donar a les poques famílies que hi van assistir i a les que aprofitem per agrair la seva assistència i participació, ja que van sortir algunes idees que ja hem recollit.

Mitjançant aquesta Assemblea es va aprovar la nova Junta de l’AMPA i es va aprofitar per agrair la feina ben feta i la dedicació de 3 membres de l’AMPA que aquest curs ja han deixat de ser-ho (Jordi Armadans, Anna Pareja i Èlia Pont):

img-20161221-wa0004

Es va parlar de la valoració econòmica general de l’AMPA, de les Activitats Extraescolars, de la participació de l’AMPA a les festes de l’escola, les activitats que s’han anat fent els 2 últims cursos i del nou projecte de delegats de classe.

Es va parlar també de la rua de Carnestoltes que serà el 4 de març i en la qual es participarà des d’una comparsa de l’escola oberta a tothom i en la qual ja s’està treballant.

Aprofitem per desitjar-vos BONES FESTES!

Junta de l’AMPA