Remodelem el pati de l’escola

Ja fa molts i molts anys que es planteja remodelar el pati de l’Escola. Aquest és molt gran, dispers, poc natural i sense personalitat. També cal dir que les estructures que hi ha s’han anat deteriorant. Per aquest motiu, aquest curs s’ha creat una Comissió de Patis, formada per diversos mestres, per activar l’organització i la posada en práctica d’aquest canvi.

La Comissió vol començar per una primera jornada de pintura, el dissabte 8 de novembre, per fer una primera neteja de parets i estructures del pati que estiguin en pèssimes condicions. Esteu tots convidats, els alumnes amb les seves famílies, els mestres i tothom que hi vulgui col·laborar. Serà una jornada festiva on tots podrem dir-hi la nostra i actuar fent de pintors i pintores.

Animeu-vos. Us hi esperem