Festa de Sant Jordi dels Hostalets de Balenyà

Un any més, el 23 d’abril, la biblioteca el Drac ha sortit al carrer per a celebrar la Diada de Sant Jordi.

Durant tot el dia, han anat passant per la paradeta de la biblioteca tots els nens de l’escola Joan XXIII i també els més grans del Roc Petit, i han pogut escoltar històries i contes a la biblioteca de la plaça.

DSC04085

Els nens de l’escola també han participat al taller de xapes que ha organitzat el PuntJove FlikFlak.

A la tarda i abans de l’espectacle infantil “Tut tururut La Princesa”, algunes voluntàries de la biblioteca han organitzat diferents tallers a la parada: taller de pintar cares, taller de fer braçalets i taller de dibuixos de Sant Jordi. Moltes gràcies!!

DSC04123

 

Un comentari a “Festa de Sant Jordi dels Hostalets de Balenyà

  1. Retroenllaç: Festes a l’escola curs 13-14 | Escola Joan XXIII

Els comentaris estan tancats.