XERRADA sobre COOPERATIVISME

IMG_20160129_095617

Avui hem tingut una visita excepcional! La Montse Lamata, agent d’ocupació i desenvolupament local de la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró; i el Roger Cruañas, soci de B-Swim SCCL, una de les darreres cooperatives que s’ha creat a Mataró i els primers que han rebut l’assessorament de Cafè de Mar. Són 3 nedadors joves, que han creat una empresa de serveis aquàtics: fan entrenaments personalitzats, en grups i preparacions per competicions, i el que els fa sense cap dubte diferents, és que tenen una línia d’activitats específica per persones amb discapcitats, perquè puguin practicar aquest esport, i tenen un grup que ja competeix a nivell internacional. També fan formacions i assessoraments a altres entitats per tal de donar a conèixer com han d’adaptar les instal.lacions i com han de formar els monitors per tal que puguin atendre a persones amb discapacitats.

Ha estat una sessió informativa i pràctica molt interessant, didàctica i divertida.
-Una cooperativa és una empresa amb valors
-Les decisions es prenen de manera democràtica
-On tots els socis són propietaris
-On els socis s’autoajuden
-On hi ha igualtat, equitat i solidaritat

IMG_20160129_094132
IMG_20160129_094145

Moltes gràcies Montse i Roger!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *