QUI SAP MÉS COSES SOBRE MOZART

Amb els alumnes de 4t, 5è i 6è hem iniciat el concurs “Qui sap més coses sobre Mozart”. El concurs consisteix en superar diferents proves amb material didàctic i musical que la mestra de música Mònica Labian va facilitant als alumnes cada setmana. El concurs es realitza en grups i per la diada de Sant Jordi sabrem el grup guanyador de cada classe del Concurs. Tenim uns concursants molt espavilats que estan superant totes les proves però cada vegada seran més difícils! Anims concursants! Sou uns grans genis de la música com ho va ser en Mozart!

http://www.edu365.cat/primaria/muds/musica/mozart/index.htm

Aquest article ha estat publicat en CICLE MITJÀ, CICLE SUPERIOR, EDUCACIÓ MUSICAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *