EDUCACIÓ ESPECIAL: L’AGENDA CULTURAL

L’AGENDA CULTURAL

Des de l’aula d’educació especial ens agrada treballar amb continguts propers als alumnes perquè puguin comprendre millor l’entorn que els envolta. Per això aquest trimestre hem introduït l’agenda cultural.

Com funciona
A principis de cada mes els alumnes porten resvistes d’àmbit local, com l’Ham, els Colors, el Mirador, suplements de diaris ect. Llavors dediquem una estona a fullejar-les i mirar-les detingudament. Després entre tots anem seleccionant aquells esdeveniments més importants i en fem un cartell publicitari. On hi posen imatges reals de l’esdeveniment i escriuen els elements més importants de la notícia. A on? Quan? i Què s’hi fa?

D’aquesta manera treballem
-La comprensió i expressió escrita d’una manera significativa.
-Coneixement de l’entorn i la resta de pobles de la comarca.
-Coneixement dels esdeveniments culturals i esportius d’interès.

Aquest article ha estat publicat en EDUCACIÓ ESPECIAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *