L’AMETLLA Nº 19

Aquí la teniu, acabada de sortir del forn, el nº 19 de l’AMETLLA, la revista de la nostra escola amb un recull de moltes de les activitats que la comunitat educativa del Pla de l’Ametller (escola i ampa)  porta a terme.
Revista_AMETLLA_19

Cliqueu aquí per veure la versió en pdf.

Nota:
Aquesta és la primera ametlla que publiquem al nostre bloc, però la revista fa un munt de cursos que es va publicant i es reparteix a tota la comunitat educativa en format paper. Cal dir però que l’AMPA en el seu bloc porta força temps penjant-la. Si voleu veure els números anteriors els trobareu al seu bloc.

Aquest article ha estat publicat en REVISTA L'AMETLLA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *