CASTANYADA REMULLADA!!!

Com cada any és època de castanyes i castanyades. A l’escola decidim celebrar-ho, però arribat el dia, plovia a bots i barrals i es va ajornar una setmana, amb l’esperança de poder-la fer el divendres següent.  El problema és que continuava plovent i es va decidir fer la festa igualment, però sense poder-la fer conjuntament al pati tots els nens i nenes de l’escola. així és que tothom es va haver d’espavilar a celebrar-ho com va poder, però ens ho vam passar superbé igualment.  AL  MAL TEMPS….

  • A Educació Infantil vam sortir un momentet a veure com torraven les castanyes, vam rebre la visita de la Maria Castanyera que ens va fer ballar i ens va explicar un conte i finalment vam anar a menjar les castanyes que ens van portar els castanyers i castanyeres de 6è. cadascú a la seva classe

  • A Cicle inicial, vam anar al gimnàs i va venir la Maria Castanyera a explicar-nos contes i a ballar la seva dansa i tot seguit vam anar a la classe a menjar les castanyes que ens havien portat els castanyers i castanyeres de 6è.
  • A Cicle Mitjà….
  • A cicle superior , a cinquè vam fer jocs a l’aula mentre esperavem les castanyes torrades i llavors ens les vm menjar a l’aula. Els de 6è. estàvem molt enfeinats fent de castanyers i castanyeres i repartint les castanyes torrades, a cada curs la seva caixa. Els nens i nenes més petits estaven esperant-nos amb candeletes. Ens van dir que ho havíem fet molt bé!!!
Aquest article ha estat publicat en CICLE INICIAL, CICLE MITJÀ, CICLE SUPERIOR, EDUCACIÓ INFANTIL, FESTES D'ESCOLA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *