SORTIDA MASCOTA- 2n

Ahir pel matí vàrem fer la sortida a la bassa de la Font del Botàs amb en Pau i en Xavi del Centre d’Educació Ambiental Alt ter. Vam aprofundir en el treballl del nostre projecte de LA GRANOTA ROJA. Vam aprendre moltes coses. Va ser molt interessant!

A la primavera hi tornarem per veure els canvis!

Si no veieu la presentació de diapositives, feu clic aquí.

This entry was posted in General and tagged , on by .

About escola Doctor Robert

La nostra escola està situada a Camprodon. Està envoltada d'un entorn natural meravellós i de gran bellesa com són els Pirineus i d'un entorn arquitectònic, històric-romànic, com és el Monestir de Sant Pere. L’adreça és : Plaça Sta. Maria, nº8 – 17867 – CAMPRODON Us podeu posar en contacte amb l’escola per telèfon al 972740260, o bé pel correu electrònic : b7000779@xtec.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà