FOLLETS DE LES NOUS

Què us ha semblat la revista de tardor?

Podeu deixar els vostres comentaris aquí al bloc, ho sabeu? Clicant més avall, ja ho veureu.

Relacionat amb la tardor doncs, vam decidir vestir-nos de FOLLETS DE LES NOUS! De P3 a 2n hem fet un treball de TICTAC (tecnologies de la informació, del coneixement i aprenentatge) on ens vam fer fotos els uns als/les altres! Veureu quin goig que fem!


Si no veieu la presentació, feu clic aquí.

Si no veieu la presentació de diapositives, feu clic aquí.

Si no veieu la presentació de diapositives, feu clic aquí.

 

Si no veieu la presentació de diapositives, feu clic aquí.

Si no veieu la presentació de diapositives, feu clic aquí.

This entry was posted in General and tagged , , on by .

About escola Doctor Robert

La nostra escola està situada a Camprodon. Està envoltada d'un entorn natural meravellós i de gran bellesa com són els Pirineus i d'un entorn arquitectònic, històric-romànic, com és el Monestir de Sant Pere. L’adreça és : Plaça Sta. Maria, nº8 – 17867 – CAMPRODON Us podeu posar en contacte amb l’escola per telèfon al 972740260, o bé pel correu electrònic : b7000779@xtec.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà