Camp d’Aprenentatge de La Noguera

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Us deixem un recull de fotos del nostre primer dia a Sant Llorenç de Montgai. El dia ha estat fantàstic, ple d’activitats i el temps ens ha acompanyat.

Hem fet dues grans activitats:

  • La visita al Jaciment de la Roca dels Bous: un “abric” que els homes prehistòrics utilitzaven de refugi en el seu pas de la muntanya cap al pla i on a partir de les excavacions que s’hi han realitzat es pot conèixer quina era la vida en la Prehistòria, quins animals caçaven, com s’alimentaven, com es protegien del fred… El Toni, és qui ens ha fet l’explicació.

  • Rotació del Neolític: Un conjunt de quatre activitats que ens han transportat al Neolític, hem fet farina, hem caçat guineus, hem elaborat un recipient de ceràmica i també ens hem fet un collaret de petxines.

Aquesta nit, després de sopar ens espera el “Joc de nit” i a dormir que demà serà un altre dia ple d’ activitats “prehistòriques”.

Més fotos!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Camp d’Aprenentatge de La Noguera

  1. Josepa diu:

    Què bé us ho esteu passant!! Totes les activitats semblen molt interessants i divertides!! Què vagi molt bé el joc de nit i fins demà… Petonets per a tots i especialment per la Xènia, Vicenç i Marcel!!! Muaaaaakas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *