ESPAI MARES I PARES

WEBS QUE PODEN INTERESSAR ALS PARES

catalaparla_cat_29

fapac1logo-escuela-de-padres1

solo-hijos4educacio-emocionalaeap

zona-pidiatrica1 psicologoinfantil

ALGUNS LLIBRES INTERESSANTS

rebeca-wild

La veritat és que és un llibre entenedor per mestres i pares que parla molt de cosetes com de dia a dia ( és per pares jo crec més amb nens/es en edats de parvulari i primaria) (Opinió Sara)

besame-mucho

Aquest és un llibre que vaig trobar positiu en el sentit que és com molt contari a mètodes “Estivill”, ja que és com molt dolç, molt pendent sempre de que qualsevol manifestació d’un nen/a (sobretot parla de bebés) és per alguna cosa i proposa acaronar, estar pendent i posar-hi molt d’amor quan el nen/a reclama l’adult. També és cert que  Ni un extrem (Estivill) ni aquest altre, en la meva opinió… és per això que tampoc no és que sigui un manual per mi, ja que en certs temes estic en desacord, però sí el trobo positiu, com t’he dit pels defensors de L’estivill que vegin q ue hi ha altres coses…( opinió Sara)

bebes

M’agrada molt Winnicott, com no tot el tema d’objectes Transicionals, parla molt de “l’apego”,etc. és maco per mames i papes més de tipus insegur que pensen que els altres ho fan millor que ells i trobo que reforça molt positivament les mames perquè les valora molt. Bé, aquest és també per primeres edats. (Opinió Sara).

gramaticadelafantasia100

A  la universitat em van fer llegir aquest llibre (gràcies Mª Dolores Benito).  Em va ajudar a entendre i estimar la literatura infantil.(Opinió Gil)

com-explicar-contes

Vaig tardar molt temps a poder-lo comprar. Sempre estava exhaurit. Ara el tinc i crec que és una de les joies de la corona dels llibres que incideixen en la literatura infantil. Joia universitària com la de Rodari (opinió Gil)

alfinlibros

Alfinlibros és una llibreria online. Tenen molts llibres  i contes que poden ajudar en moments difícils de la nostra vida (dol, malalties…..)

FILMOTECA

“Comprar, usar, tirar” Consum

“Palabras al vientoDislexia

“Polseres vermelles” Empatia

“Notes d’educació” Educació (30 minuts)

“la educación tiene solución” Educació


DOCUMENTS

 Aprendre a posar límits 

2 thoughts on “ESPAI MARES I PARES

  1. Gil

    M’agrada aquest espai i provo de deixar un comentari esperant que s’ompli dels vostres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *