LA NIT A LA RUCA

ESTELS I SOMNIS PER LA NOSTRA PRIMERA NIT A LA RUCA.

ELS NENS HAN PENSAT AMB LES SEVES FAMÍLIES, PERÒ LES EMOCIONS EN AJUDEN A PASSAR TOTES LES DIFICULTATS.
TAMBÉ LES SORPRESES COM LA TRUSCA. UNA GUINEU QUE VISITA CADA NIT LA CASA DE LA RUCA
BONA NIT A TOTHOM…….

7 thoughts on “LA NIT A LA RUCA

 1. Yolanda( Adrià)

  Fantàstica la idea de penjar fotos.Podem veure què bé s’ho estan passant.
  Gràcies als mestres i monitors per la feina que tenen amb els nostres fills.
  Esperem més fotos. Petons.

 2. Susana (Sara)

  Et deixa mes tranquila veure les fotos, moltes gracias per penjarles. Espereu als de P3 que están a punt d’arrivar!!! A veure com pasen la nit els mes petits.

 3. Lídia (ALEIX)

  QUINA FEINADA QUE TENIU!!! QUINA ALEGRIA VEURE-US A TOTS I TOTES GAUDINT D’AQUESTS DIES FANTÀSTICS DE COMPARTIR EXPERIÈNCIES I EMOCIONS…DE BEN SEGUR QUE ELS NOSTRES FILLS RECORDARAN SEMPRE AQUESTS DIES, COM NOSALTRES, ELS PARES, RECORDEM AMB CARINYO ELS DIES QUE MARXÀVEM DE COLÒNIES QUAN ÉREM MENUTS, AMB AMICS I MESTRES…ESPEREM MÉS FOTOS, GRÀCIESSSSSSSSS!!

 4. ester (iker)

  Que xulo!!! quina enveja em doneu!!! Moltes gràcies per penjar les fotos i així poder veure els nostres pekes, ens fa molta il·lusió veure que s’ho estan passant pipa!! Estic enganxada al bloc a veure quan pengeu més. Doneu molts petonets als pekes i com no al meu Iker please!!
  PD: Gil que no t’has pogut resistir i ja te’m vist amb la cara pintada!! jejejeje
  Fins aviat
  MUAK!!

 5. Robert (Anna)

  Quina gràcia que fan els patufets de P3…, les instal•lacions molt xules.., l’entorn màgic!, les activitats estupendes.., jejeje, sembla que s’ho estan passant d’allò més bé.
  Com ja ha comentat altre gent.., moooltes gràcies a l’equip de mestres, auxiliars i monitors que estan fent que tot surti bé i per descomptat gràcies per penjar les fotos.., en volem més!.., jejeje.
  Apa.., que els hi quedi un bon record i que l’any que ve repeteixin!

 6. CRISTINA MENJADOR

  Hola a tothom!! Quina guineu més “xula”!! La trusca!! Què maca! I ve cada nit a desitjar-vos bona nit? Què bé, com m’agradaria estar aquí i veure-la encara de més d’aprop!! Bé ja m’acabareu d’explicar tot dilluns que per cert, ja tinc ganes de tornar a veure el menjador ple i amb molt de soroll ja que aquests dies us he trobat molta faltar!! Un petonàs i una mega abraçada a tots/es, sobretot a les meves “monis”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *