BON DIA A LA RUCA P-4 P-5

QUINA ENERGIA I FORÇA QUE TENEN AQUESTS NENS.
UNS MÉS AVIAT I ALTRES AMB ELS LLENÇOLS ENGANXATS PERÒ TOTS AMUNT. CARES NETES QUE ANEM A ESMORZAR I DESPRÉS ELS JOCS QUE ENS HAN PREPARAT. ALGUN COP, ALGUNA CAIGUDA PERÒ RES QUE NO ES CURI AMB AMOR…….

4 thoughts on “BON DIA A LA RUCA P-4 P-5

 1. Lídia (ALEIX)

  Ui, ui, ui…quines cares de poc dormir que teniu les mestres i monitores…bona feina! Espero que disfruteu d’aquesta experiència amb els peques, malgrat que després necessitareu una setmana de descans per a recuperar-vos!! Ens encanta veure els nostres fill@s en aquest ambient de convivència!! Ja m’agradaria estar-hi a mi també!! PETONS A TOT@S!

 2. Montse (Andrea)

  Mare meva que bé que us ho paseu!!!.I moltes gràcies per les fotos ja que així vivim el día a día a la Ruca. Petonssssssssss!!!!

 3. Ana (Aina)

  Moltes gràcies per fer-nos sentir tan a prop dels nostres fills.
  I el dit de l´Aina??? suposo que en perfecte estat perquè no he tingut noves notícies ……
  ja esteu a la recta final sou tot l’equip de mestres uns campions. petons!!!!!

 4. CRISTINA MENJADOR

  Però què guapos i guapes esteu tots/es amb el vostre pijama!! I què “Xuli” a l’hora d’anar a dormir, quina disbauxa, així m’agrada!! Vinga a recuperar piles per l’endemà!! Un petó per a tots/es i sobretot per les meves “monis” que segur que també deuen estar d’allò més guapes amb el seu pijama. Fins dillun!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *