Colònies de Cicle Inicial

Després d’un breu i plàcid trajecte en autocar (sense televisor!!), hem arribat a la Conreria, la casa de colònies situada a Tiana. En primer lloc hem esmorzat i el joc ha començat, mentre que per grups s’anaven acomodant a les habitacions.

Després de dinar un bon plat de macarrons i carn a la planxa amb amanida, han començat les activitats africanes: escriure el nom amb l’alfabet àrab, visita d’una haima dels beduïns o les cançons i instruments de percussió de Tanzània, però què millor que veure-ho en unes fotos!

De Colònies Cicle Inicial

10 thoughts on “Colònies de Cicle Inicial

 1. Dina

  Es genial poder gaudir d’aquestes fotos, ara que els trobem tant a faltar, moltes gràcies. Petonets.

 2. Sandra (Alex N)

  Gracias por las fotos, La casa se ve enorme, seguro que lo van a pasar genial!
  Mañana mas fotos… que ya los echamos de menos.

 3. valle

  LAS FOTOS SON GENIALES PASARLO PERO QUE MUY BIEN DURANTE TODO EL DI QUE OS QUEDA Y MAÑANA MUCHOS BESOS A TOOOOOOOOOOOODOS

 4. CRISTINA MENJADOR

  Hola a tothom!! Les fotos són genials, felicitats! però qui realment ha fet que aquestes colònies siguin genials ha estat la vostra dedicació i entusiasme (mestres)que també ens ha permet contagiar-nos a tots els pares i mares, avis, tiets, amics, i també en els qui ens hem quedat aquí a l’escola… Ens hem sentit molt acompanyats/ades, hem rigut, hem comentat i per un moment inclòs hem arribat a somiar i ens hem vist rodejats de tots vosaltres (nens/es, mestres, monitores…), quina gran sensació! Moltes gràcies. Un petó molt gran per a tots/es i en especial per les meves “monis”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *