Torrades cremades

Les nenes i els nens de primer estem treballant els sentits amb l’ajuda del follet Pèbili. En un sessió de filosofia, vam experimentar el sentit de l’olfacte a través de la olor d’unes torrades. Per sentir-ho plenament, ens vam tapar els ulls amb un antifaç i així experimentar la sensació. A la majoria ens va encantar la olor de la torrada fins que es va cremar i alguns/es ja no ens agradava tant.

Després varem tocar la torrada cremada. Amb el sentit del tacte ens vam adonar que la torrada cremada era dura, cruixent i calenta. En canvi la llesca de pa sense torrar era tova i freda.

Finalment, les vam tastar amb el sentit del gust. Gairebé tots preferim el sabor del pa torrat.

Va ser una sessió diferent i interessant de compartir amb els/les nostres companys/es. I és que el sentit de l’olfacte està força oblidat a les classes. Gràcies Pèbili per ensenyar-nos a experimentar noves sensacions!

smart

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *