Cantània 2019-20, VITU@L

Les noves tecnologies estan per tot arreu i han vingut per quedar-se. En Marcel, la Gina i la Sara, teixiran el fil argumental d’aquesta Cantània. En Marcel, n’és el protagonista, un noi el qual s’acaben de separar els seus pares, i s’ha instal·lat una aplicació d’intel·ligència artificial i està descobrint un univers que el fascina. Fins on arribarà el poder de seducció d’aquest món virtual?

L’Escola Argentona som els encarregats de cantar les parts del cor 4   

La música va a càrrec del compositor ÓSCAR PEÑÁRROYA, amb text i lletres de CÈSAR APARÍCIO y ÓSCAR PEÑÁRROYA.

Mireu quins vídeos han fet la Noemí Pujol i la Noemí López!

 

  1. TOT EL QUE JO PUC FER PER TU

https://www.youtube.com/watch?v=WcG7rr8R0WU

 

  1. CORRE, SALTA

https://www.youtube.com/watch?v=e6Qs32fs7PE

 

  1. LA PLUJA

https://www.youtube.com/watch?v=b92Lhh5qe6M

Taller de reciclatge

Vam realitzar un taller de reciclatge creatiu molt interessant! Mai haguéssim pensat que amb un bric de llet poguéssim crear un moneder ben bonic i original. Mireu, mireu que bé ho vam fer! Va ser molt senzill i ens ho vam passar molt bé! Ens hem adonat que de tot el que llencem podem crear moltes vegades petits jocs o cosetes que podem reutilitzar.

Científics

Aquests dies hem començat a exposar el «Dic la meva» dels científics i investigadors, estem aprenent moltes coses. Justament, aquest dijous hem tingut la sort de tenir com a convidats dos científics a les aules de 5è.  Són els tiets de la Maria i ens han explicat com és la feina d’un científic de evritat i quins instruments fan servir.Després, hem anat a les aules i hem fet un experiment on hem pogut observar el nostre ADN. Ha estat una experiència molt divertida i interessant.

Els volcans

Els alumnes de 5è ens estem preparant per la visita que farem als volcans d’Olot el proper 15 de novembre. N’hem estudiat moltes coses i a l’hora de laboratori hem fet un experiment representant l’erupció del volcà. Després, hem fet un altre experiment per entendre quina reacció química havia succeït.