La “Marxeta” de les fonts

Els nens i nenes d’educació Infantil hem anat d’excursió. Hem fet la “Marxeta de les Fonts”.
Primer de tot hem esmorzat amb els sols i les llunes a la Font de Mig. Quan ja hem tingut la panxa ben plena, hem anat a la Font de les Sureres i ens hem trobat a les estrelles i als arcs de sant martí.
Després de veure una mica d’aigua, hem seguit el nostra camí fins arribar a la Font de l’Esquirol i l’ Esquirolet. Hem fet un glopet d’aigua i cap a la Font del Ferro que quan hem provat l’aigua hem descobert que picava! Ah i també hi havia la Font del Grup on hem pogut veure la foto del nostre conserge.
I com que ja teníem molta gana, hem tornat cap a la Font Picant, això si, a mig camí ens hem trobat la Font del Camí.
A la Font Picant hem dinat amb tots els nostres companys i companyes d’educació Infantil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *